Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vianočný pstruh


Prísady

4 pstruhy,
kari korenie,
4 strúčiky cesnaku,
2 cibule,
citrónová šťava,
rasca,
maslo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.30/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené pstruhy posolíme a posypeme kari korením. Do brušnej dutiny vložíme na plátky nakrájaný cesnak a cibuľu, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 1-2 hodiny odležať. Pripravíme si 4 kusy alobalu, každý natrieme maslom a položíme naň pstruha. Posypeme rascou a zabalíme.Grilujeme v dobre vyhriatom grile 20-25 minút. Podávame s opekanými zemiakmi a šalátom, či zeleninovou oblohou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!