Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Sekaná z rybieho filé


Prísady

800 g rybieho filé,
3 lyžice mlieka,
1 lyžica masla,
1 lyžica oleja,
2 vajcia,
mäsový vývar,
2 strúčiky cesnaku,
2 žemle,
1 lyžica nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vykostené filé pomelieme na mäsovom mlynčeku, osolíme, okoreníme, pridáme vajcia, rozotretý cesnak a nakrájané žemle sparené mliekom. Všetko spolu dobre premiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a roztopeným maslom. Zo vzniknutej zmesi sformujeme bochník, ktorý vložíme do pekáča (ohňovzdornej misy) vymasteného olejom, podlejeme mäsovým vývarom a upečieme v mierne vyhriatej rúre.
Podávame so zemiakovým šalátom, prípadne s čiernym chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!