Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kapor na rylský spôsob


Prísady

1 menší kapor,
3 vajcia,
50 g sterilizovaných šampiňónov,
3 mrkvy,
50 g sterilizovaných kapií,
2 lyžice kyslejšieho bieleho vína,
hladká múka,
tuk na vyprážanie,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vyčisteného kapra nakrájame na porcie, osolíme a okoreníme mletým korením. Do rozšľahaných vajec zamiešame sterilizované šampiňóny a sterilizované kapie nakrájané na tenké rezance. Rozriedime vínom, osolíme a pridáme toľko múky, aby vzniklo stredne husté cestíčko. Pripravené porcie kapra obalíme cestíčkom a ihneď vypražíme v rozpálenom tuku z oboch strán.
Vypražené porcie posypeme nastrúhanou mrkvou a podľa chuti môžeme pokvapkať citrónovou šťavou.
Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!