Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rybie filé s pórom


Prísady

400 g rybieho filé,
1 pór,
2 PL masla,
olej,
2 PL strúhanky,
150 g tvrdý syr,
2 vajcia,
1 kyslá smotana,
soľ,
korenie,
1 citrón


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nerozmrazené filé pokrájame na porcie, polejeme citrónovou šťavou a dáme do chladničky na 1 hodinu. Potom nasolíme. Pór nakrájame na kolieska a zaparíme 5 minút nad parou. Prudko ochladíme pod studenou vodou a necháme odkvapkať. Obalíme v strúhanke, opražíme na rozpálenom oleji. Rybie filé opečieme z oboch strán na masle, dáme do zapekacej misy, obložíme pórom a zalejeme smotanou vyšľahanou s vajcami, soľou a korením. Posypeme strúhankou zmiešanou so strúhaným syrom a pokvapkáme maslom. Zapekáme vo vyhriatej rúre a nakoniec posypeme vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!