Prísady
400 g rybieho filé,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Nerozmrazené filé pokrájame na porcie, polejeme citrónovou šťavou a dáme do chladničky na 1 hodinu. Potom nasolíme. Pór nakrájame na kolieska a zaparíme 5 minút nad parou. Prudko ochladíme pod studenou vodou a necháme odkvapkať. Obalíme v strúhanke, opražíme na rozpálenom oleji. Rybie filé opečieme z oboch strán na masle, dáme do zapekacej misy, obložíme pórom a zalejeme smotanou vyšľahanou s vajcami, soľou a korením. Posypeme strúhankou zmiešanou so strúhaným syrom a pokvapkáme maslom. Zapekáme vo vyhriatej rúre a nakoniec posypeme vňaťou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!