Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruhy v alobale


Prísady

4 pstruhy,
40 g údenej slaniny,
4 póry,
4 paradajky,
1 lyžica masla,
1 cibuľa,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ,
alobal\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vyčistené pstruhy umyjeme, osolíme a naplníme údenou slaninou nakrájanou na malé kocky, pórom nakrájaným na tenké kolieska, nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou, olúpanými nakrájanými paradajkami, nadrobno nasekanou cibuľou a maslom. Všetko osolíme a okoreníme.
Každú rybu osobitne zabalíme do dvoch vrstiev alobalu tak, aby šťava pri teplelnom spracovaní nevytiekla. Vložíme do vyhriatej rúry a pri miernom ohni upečieme domäkka.
Podávame so zemiakovými hranolkami alebo zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!