Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruhy na cibuli


Prísady

4 pstruhy,
3 lyžice oleja,
400 ml prírodného bieleho vína,
8 cibúľ,
2 lyžice masla,
majorán,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vypitvané pstruhy umyjeme, osolíme a okoreníme. V rozpálenom oleji opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu a rozložíme ju na dno pekáča (ohňovzdornej misy). Na cibuľu uložíme pstruhy, polejeme ich vínom, posypeme majoránom, pokvapkáme roztopeným maslom, zakryjeme a pečieme asi 20 minút vo vyhriatej rúre.
Potom pstruhy odokryjeme a dopečieme domäkka.
Podávame obložené udusenou cibuľou so zemiakovými hranolkami alebo zemiakovou kašou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!