Prísady
750 g olúpaného tresčieho filé,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Do misy preosejeme múku a pridáme štipku soli. V strede múky urobíme jamku. Nalejeme zmes droždia, oleja a piva. Vymiešame na jemnú pastu. Cestičko necháme postáť 30 až 35 minút.
Zemiaky upečieme vo fritovacom hrnci. Kúsky ryby obaľujeme v múke. Vyšľahaný bielok ľahučko zamiešame do cestíčka. Na vidličku napichujeme kúsok ryby, namočíme do cestíčka a poobraciame, aby bol dokonale obalený. Rybu fritujeme 6 až 8 minút dozlata. Podávame s hranolkami a s tatárskou omáčkou. Ozdobíme mesiačikom z citróna. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!