Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Amur po námornícky


Prísady

600 g vyčisteného a vypitvaného amura,
80 ml bieleho vína,
100 ml kečupu,
sardelová pasta,
cesnak,
olej,
sušená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.29/5

Hodnotenie: 2.3/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do pekáča dáme olej, na ktorom speníme na plátky nakrájaný cesnak. Porciu amura osolíme, potrieme sardelovou pastou, posypeme petržlenovou vňaťou, dáme do pekáča a zalejeme kečupom a vínom. Na miernom ohni dusíme domäkka.
Podávame s varenými zemiakmi a so zeleným šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!