Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Zemiaky s bryndzou a slaninkou


Prísady

Zemiaky,
maslo,
bryndza,
slanina,
soľ,
rasca


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky, nakrájané na kolieska ( alebo ak sú malé nechávame ich celé ), uvaríme v slanej vode s rascou. Scedíme ich, na tanieri polejeme roztopeným maslom, posypeme bryndzou a nadrobno pokrájanou, dochrumkava opraženou slaninkou. Zapíjame acidofilným alebo iným kyslým mliekom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!