Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiaky pasticcio


Prísady

Mleté jahňacie mäso,
vajcia,
bryndza,
maslo,
biele víno,
paradajkový pretlak,
zemiaky,
nasekaná cibuľa,
olej,
strúhanka,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.08/5

Hodnotenie: 3.1/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V slanej vode uvaríme zemiaky, osušíme ich a nakrájame na 7 mm plátky. Na oleji podusíme cibuľu a mäso, pridáme paradajkový pretlak, 2 lyžice vína, korenie a osolíme. Dusíme 15 minút. Do pekáča potom kladieme vrstvu zemiakov, zalejeme polovicou zmesi a ešte raz opakujeme. Vrch zalejeme zmiešanou bryndzou, vajcom a mliekom, posypeme strúhankou a pokvapkáme maslom. Nazakryté pečieme asi 30 minút. Pred podávaním necháme chvíľu postáť. Namiesto bryndze môžeme použiť aj syr.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!