Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Huby na smotane


Prísady

400 g čerstvých (alebo sterilizovaných) šampiňónov,
250 ml sladkej smotany 1 cibuľa,
30 g hladkej múky,
šťava z polovice citróna,
1 lyžica kečupu,
40 g masti,
mäsový (hydinový) vývar,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby (šampiňóny) očistíme, umyjeme a nakrájame. V rozpálenej masti speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme nakrájané huby, mleté korenie a soľ. Opražíme, posypeme mletou červenou paprikou, múkou a opäť opražíme. Potom podlejeme mäsovým vývarom a dusíme domäkka. Primiešame sladkú smotanu, ochutíme citrónovou šťavou a pokvapkáme kečupom. Podávame s uvarenými cestovinami alebo knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!