Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
400 g čerstvých (alebo sterilizovaných) šampiňónov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Huby (šampiňóny) očistíme, umyjeme a nakrájame. V rozpálenej masti speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme nakrájané huby, mleté korenie a soľ. Opražíme, posypeme mletou červenou paprikou, múkou a opäť opražíme. Potom podlejeme mäsovým vývarom a dusíme domäkka. Primiešame sladkú smotanu, ochutíme citrónovou šťavou a pokvapkáme kečupom. Podávame s uvarenými cestovinami alebo knedľou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!