Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Zemiakový paprikáš (Slovenský guláš)


Prísady

1000 g zemiakov,
250 ml kyslej smotany,
1 krabica mrazeného leča,
1 viazanička cibuľky,
20 g hladkej múky,
50 g oleja,
mletá červená paprika,
bobkový list,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.82/5

Hodnotenie: 2.8/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu aj s vňaťou, pridáme mletú červenú papriku, soľ, bobkový list, na kolieska nakrájané očistené zemiaky, podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme. Neskôr pridáme na širšie rezance nakrájanú opraženú zelenú papriku a paradajky. Nakoniec prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali múku, a krátko povaríme. Podávame s čiernym chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!