Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hubovník


Prísady

400 g húb,
2 rožky,
3 vajcia,
1-2 strúčiky cesnaku,
mlieko,
maslo,
krupica,
petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.15/5

Hodnotenie: 2.2/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby očistíme, pokrájame na plátky a domäkka podusíme na lyžici masla. Potom ich jemne osolíme a okoreníme. Žemle pokrájame na kocky a zalejeme troškou mlieka. V mise vymiešame 50 g masla, pridáme žĺtky, vyžmýkané rožky, udusené huby, posekanú petržlenovú vňať, prelisovaný cesnak a podľa chuti ešte prisolíme. Nakoniec jemne vmiešame dotuha vyšľahaný sneh z bielkov. Ak treba, masu zahustíme krupicou. Zmes dáme do vymastenej ohňovzdornej misy, navrch poukladáme pár kôpok masla a v stredne vyhriatej rúre upečieme dozlatista. Hubovník podávame s čerstvou zeleninou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!