Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakový guľáš i.


Prísady

1 kg zemiakov,
4 cibule,
2 červené a 2 zelené papriky,
2 PL olivového oleja 500 ml zeleninového vývaru,
pol ÈL medu,
1 ÈL pálivej papriky,
soľ,
mleté čierne korenia,
2 PL kyslej smotany,
2 PL pokrájanej petržlenovej vňate


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.44/5

Hodnotenie: 2.4/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky olúpeme, pokrájame na 1 pol cm plátky, cibule na kolieska, papriky na pásiky. Zemiaky a pokrájanú zeleninu opečieme na oleji a dusíme asi 10 minút pod pokrievkou. Pridáme med, korenia a varíme cca 10 minút. Keď sú zemiaky mäkké, vmiešame smotanu, povaríme a pridáme petržlenovú vňať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!