Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapusta na sladkokyslý spôsob


Prísady

hlávka bielej kapusty,
2 PL kryštálového cukru,
4 PL vínneho octu,
3 dl vody,
4 PL sójovej omáčky,
mleté korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.33/5

Hodnotenie: 2.3/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hlávku bielej kapusty nakrájajte na rezance, dajte do misy, osoľte a nechajte odstáť 10 minút. Dobre vyžmýkajte. Medzitým na panvici na minime nechajte skaramelizovať kryštálový cukor, karamel podlejeme octom, vodou a sójovou omáčkou. Nechajte prevrieť a miešajte dovtedy, kým sa cukor celkom neroztopí. Pridajte vyžmýkanú kapustu, premiešajte, prikryte a na minime duste asi 15 min. Kapustu nakoniec dochuťte soľou a mletým korením.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!