Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakovo-kapustové placky


Prísady

cca 1 kg zemiakov,
cca 2 dl mlieka,
1-2 vajcia,
soľ,
mleté čierne korenie,
rasca,
1 zavarovacie 7 dl sklo kyslej kapusty,
hladká múka podľa potreby – cesto má byť husté,
ale ešte stále tečúce


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V jari, keď už nemáte cesnak, alebo je už zoschnutý si spravíme placky nasledujúcim spôsobom – nastrúhame zemiaky, namiesto cesnaku pridáme nasekanú kyslú kapustu, namiesto majoránky rascu, osolíme, okoreníme, pridáme mlieko a toľko múky, aby cesto bolo husté, ale ešte stále tečúce. Potom vyprážame. Placky sú skutočne dobré – vyskúšajte občas aj túto variantu. Doporučená príloha – pivo !














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!