Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zeleninové fašírky


Prísady

500 g miešanej zeleniny (zeler,
mrvka,
kaleráb,
karfiol),
2 vajcia,
1 cibuľa,
2 žemle,
20 g oleja,
masť na vyprážanie,
strúhanka,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.93/5

Hodnotenie: 2.9/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme umytú nakrájanú zeleninu, osolíme, podlejeme vývarom a udusíme. Do udusenej zeleniny pridáme namočené vytlačené žemle, vajcia, soľ, mleté čierne korenie a podľa potreby zahustíme strúhankou. Na doske posypanej strúhankou sformujeme malé fašírky, ktoré vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou alebo s uvarenými zemiakmi a so šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!