Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Paprikáš


Prísady

väčšie kurča alebo sliepku,
niekoľko plátkov slaniny mletú červenú papriku,
hydinový vývar,
cibuľu,
rajčinu,
zelenú papriku,
kyslú smotanu,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurča rozdelíme na 8 až 10 kúskov, opláchneme, osušíme. Cibuľu speníme na masti z nakrájanej slaniny a primiešame červenú papriku.Kúsky kurčaťa vložíme do škvariacej sa masti, osolíme a podusíme vo vlastnej šťave.Po vyparení vody podlejeme vývarom a podusíme do mäkka. Postupne pridávame kúsky rajčiny a zelenej papriky, osolíme a dodusíme. Nakoniec mäkké mäso zalejeme kyslou smotanou a krátko povaríme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!