Prísady
0‚25 kg mletého mäsa(polovica hovädzieho a polovica bravčového),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mleté mäso osmažíme s pokrájanou cibuľou, paradajkovým pretlakom a sladkou paprikou, polejeme vývarom a necháme 10 minút odležať. Potom mäso osolíme, okoreníme, pridáme petržlenovú vňať a pokrájané paradajky. Ošúpané zemiaky pokrájame na plátky a napoly usmažíme. Do pekáča ukladáme striedavo vrstvy zemiakov a mletého mäsa a navrch dáme plátky paradajok. Pečieme v rúre. Pred dokončením polejeme omáčkou z múky, mlieka a vajec, povrch posypeme tvrdým syrom a dáme zapiecť. Necháme trochu vychladnúť a pokrájame na porcie.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!