Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Prívarok z kelu


Prísady

lyžička oleja,
50 g slaniny,
500 g kelu,
sol; mleté čierne korenie,
rasca,
ve/'ký zemiak,
40 g cibule,
2 strúčiky cesnaku,
30 g hladkej múky,
pol lyžičky sladkej mletej papriky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.00/5

Hodnotenie: 3.0/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na panvicu dáme olej, pokrájanú slaninu a popražíme ju. Kel pokrájame na tenké rezance, vsypeme ho do rajnice, pridáme vytopené oškvarky bez tuku, sol', korenie a rascu" podiejeme a dáme dusiť. Do polomäkkého kelu pridáme na drobné kocky pokrájaný zemiak a dodusíme. Na zvyšnej masti speníme pokrájanú cibul'u a cesnak, posypeme múkou, popražíme a odstavíme. Pridáme mletú papriku, rýchlo podiejeme studenou vodou, vymiešame, vlejeme do ketu a krátko povaríme . Podávame s párkom alebo s duseným mäsom a chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!