Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zapekané zemiaky so strúhankou


Prísady

Zemiaky uvarené v šupke ( množstvo na jednu vrstvu na plech ),
soľ,
asi 4 hrste strúhanky,
olivový olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.27/5

Hodnotenie: 2.3/5 (11)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olúpané zemiaky pretlačíme cez drôtený krájač ako na šalát a dáme na hlboký plech. Posolíme, podlejeme trošku vodou, zasypeme strúhankou, pokvapkáme olejom a premiešame. Dáme zapiecť do predhriatej rúry. Je to výborná príloha k mäsu, ale môžeme ich zbaštiť aj samostatne, s acidofilným mliekom – vtedy si ich pripravte viac.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!