Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Plnené tyčinky


Prísady

5OO g lístkového cesta,
3O g masla,
6O g cibule,
25O g mletého bravč\.
mäsa
,
1 vajce,
2O g posekanej kôprovej vňate,
soľ,
korenie,
1 žĺtok


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.70/5

Hodnotenie: 1.7/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Lístkové cesto rozvaľkáme na tenko na pomúčenej doske a vykrajujeme širšie obdĺžniky, ktoré naplníme plnkou. Pripravíme ju nasledovne: na rozpustenom masle opražíme do sklovita nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme zomleté mäso, opražíme a dodusíme na slabom plameni asi 15 minút. Mäsovú zmes necháme trochu vychladnúť a potom do nej primiešame posekané na tvrdo uvarené vajce, posekanú kôprovú vňať, soľ, korenie, dobre premiešame. Okraje tyčiniek pritlačíme a po povrchu potrieme rozšľahaným vajcom. Upečieme vo vopred vyhriatej rúre do zlatista.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!