Prísady
5OO g lístkového cesta,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Lístkové cesto rozvaľkáme na tenko na pomúčenej doske a vykrajujeme širšie obdĺžniky, ktoré naplníme plnkou. Pripravíme ju nasledovne: na rozpustenom masle opražíme do sklovita nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme zomleté mäso, opražíme a dodusíme na slabom plameni asi 15 minút. Mäsovú zmes necháme trochu vychladnúť a potom do nej primiešame posekané na tvrdo uvarené vajce, posekanú kôprovú vňať, soľ, korenie, dobre premiešame. Okraje tyčiniek pritlačíme a po povrchu potrieme rozšľahaným vajcom. Upečieme vo vopred vyhriatej rúre do zlatista.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!