Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vyprážané bryndzové gule


Prísady

4 bielka,
250g tvrdého syra Gorovec (Chabovec,
Merino),
bryndza 120g,
strúhanka 40g,
mleté čierne korenie,
paprika,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.60/5

Hodnotenie: 2.6/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
z bielkov ušľaháme tuhý sneh, premiešame ho s postrúhaným syrom, bryndzou, strúhankou a okoreníme podľa chuti. Z cesta vytvoríme asi 3 cm hrubé valčeky, pokrájame ich na dieliky a sformujeme do guľôčky. Obalíme ich v strúhanke a vyprážame. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!