Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zapekané zemiaky s korením


Prísady

8 väčších zemiakov,
4 – 6 strúčikov cesnaku,
1/2 ÈL soli,
2 ÈL provensálskeho korenia alebo 4 PL nasekaných čerstvých zelených vňatí,
4 PL masla,
3 vajcia,
100 ml kyslej smotany


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.60/5

Hodnotenie: 2.6/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ošúpané zemiaky, nakrájané na tenké plátky, premiešame s prelisovaným cesnakom, soľou a zvolenou kombináciou byliniek. Zapekaciu nádobu bohato vytrieme maslom, vložíme do nej okorenené zemiaky a dáme piecť do vyhriatej rúry. Keď zmäknú, ušľaháme vajcia so smotanou, nalejeme ich na zemiaky a zapečieme Podávame ako samostatné jedlo so sezónnym šalátom, ale tiež ako prílohu k rybe alebo k údeninám.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!