Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Halászlé


Prísady

Kapra,
2 cibule,
zelenú papriku,
rajčinu,
3 PL mletej červenej papriky,
2 l vody,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
V hrnci v asi 300 ml vody varíme nadrobno pokrájanú cibuľu 15 minút. Pridáme mletú červenú papriku, premiešame a pridáme zvyšok vody. Do hrnca vložíme hlavu z kapra, vnútornosti a chvost. Kapra pokrájame na podkovičky, vysekneme chrbtovú kosť, čím nám vzniknú pásiky mäsa.Chrbtové kosti z podkovičiek vložíme do hrnca, pridáme ošúpanú, pokrájanú rajčinu, pokrájanú papriku a varíme asi hodinu. Pásiky mäsa kožou dolu, poukladáme na vymastený pekáč, osolíme, okoreníme a pečieme vo vyhriatej rúre doružova. Hotovú polievku precedíme, vložíme do nej opečené mäso, osolíme, okoreníme, prehrejeme a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!