Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zahoráky


Prísady

bôčik
,
slanina (môže byť aj oravská)
,
kyslá kapusta
,
cesnak
,
korenie
,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.67/5

Hodnotenie: 2.7/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Slaninu nakrajáme na malé kocky a roztopíme z nej škvarky. Bôčik nakrajame a roztlčieme cez igelitovú fóliu na tenšie plátky. Tieto potrieme rozotreným cesnakom, okoreníme a osolíme. Do prostriedku každého plátku dáme kopček kyslej kapusty, trochu škvarkov a zavinieme do rolky (môžeme previazať niťou alebo ihlami alebo šparadlami). Rolky položíme na pekáč. Zakryjeme ich zvyšnou kapustou a zvyšnými škvarkami. Podlejeme vodou a dáme do rúry. Podávame so zemiakmi a zapíjame pivom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!