Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Konské bifteky


Prísady

1000 g konskej sviečkovice,
30 g masla,
50 g bravčovej masti,
2 strúčiky cesnaku,
hladká múka,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.65/5

Hodnotenie: 2.6/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Odležané mäso, ktoré bolo niekoľko dní naložené v marináde, očistíme od zeleniny a osušíme. Ak sme ho pred marinovaním nezbavili blán a šliach, urobíme to teraz. Potom ho nakrájame na bifteky, ktoré ľahko naklepeme a zarovnáme, dôkladne natrieme vymiešaným cesnakom, osolíme, poprášime múkou a opražíme na rozpálenej masti z obidvoch strán tak, aby vnútri zostali ružové. Hotové bifteky urovnáme na zohriatu misu, do šťavy pridáme maslo, prilejeme trocha vody a povaríme. Šťavu podávame osobitne v omáčniku.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!