Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šošovica na kyslo


Prísady

500 g šošovice,
3 lyžice oleja,
2 lyžice hladkej múky 2 lyžice cukru,
2 lyžice octu,
väčšiu cibuľu,
vodu na namočenie šošovice,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.69/5

Hodnotenie: 2.7/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Prebranú, niekoľkokrát prepláchnutú šošovicu zalejeme studenou vodou a necháme v chlade asi hodinu napučať. Potom dáme šošovicu variť v tej istej vode a varíme ju takmer do mäkka (asi 20 minút). Očistenú, najemno nakrájanú cibulú urestujeme na tuku do ružová, pridáme preosiatu múku a zápražku zamiešame do šošovice. Nakoniec dochutíme octom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!