Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Baskická zelenina


Prísady

4 veľké zelené papriky,
4 veľké paradajky,
1 veľká cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
1 feferónka,
150 ml oleja,
bobkový list,
trocha tymianu,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.06/5

Hodnotenie: 2.1/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zelené papriky opečieme za častého obracania asi 1 až 2 minúty a olúpeme. Na rozpálenom oleji podusíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané olúpané papriky, rozštvrtené paradajky a korenie. Všetko uvedieme do varu a občas premiešame. Potom hrniec prikryjeme a dusíme ešte 30 minút. Pred podávaním podľa chuti dosolíme a trocha okoreníme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!