Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Talianska vajcová špecialita


Prísady

5 vajec,
40 g masla,
300 g paradajok,
1 dcl šľahačky,
100 g eidamu,
soľ,
petržlenovú vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, poukladáme na kolieska pokrájané paradajky, na ktoré opatrne, aby sa nerozlial žĺtok rozbijeme surové vajcia.
Na každé vajce dáme trošku smotany, posypeme strúhaným syrom, osolíme a vo vyhriatej rúre 15 minút zapečieme. Pred podávaním posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s makarónmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!