Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pulao


Prísady

1 kg rybie filé,
2 cibule,
1 kávový pohár dlhozrnná ryža,
10 dkg tvrdý syr,
olej / margarín,
sladký kečup,
2 ks bobkový list,
lyžička chili,
celá škorica,
kari,
lyžička mletého koriandra,
soľ,
sladká paprika,
rasca,
maslo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (11)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na oleji vysmažíme opaprikované a rascou posypané filé. Vyberieme ho a do výpeku dáme na kocky nakrájanú cibuľu. Cviľu osmažíme a pridáme ki nej kari, chili, koriander, škoricu, 2 bobkové listy. Všetko premiešame a vypeme do toho ryžu, ktorú za stalého miešania opečieme. Po chvíli to zalejeme dvojnásobkom vody, prykrijem a podusíme. Medzitým si maslo vymažeme pekáč. Dáme do neho 1/2 ryže, na túto vrstvu dáme vrstvu filé. Zalejeme kečupom a na to dáme 1/2 nasrúhaného syra. Zakryjeme to zvyškom ryže. Posypeme to zvyškom syra a z kečupu kvôli estetickému dojmu urobíme mriežku. Pekáč vložíme na 15 minút do rozpálenej rúry. Zapíjame bielym vínom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!