Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šklbance s makom


Prísady

600 g zemiakov,
120 g mletého maku,
120 g hrubej múky,
50 g masti,
50 g práškového cukru,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené zemiaky umyjeme, uvaríme v osolenej vode a čiastočne precedíme. Potom ich posypeme múkou, prikryjeme a necháme spariť na veľmi miernom plameni asi 5 minút. Roztlačíme a dobre premiešame. Lyžicou namočenou v rozpálenej masti vykrajujeme šklbance, ktoré uložíme na zohriate taniere, posypeme mletým makom, pomastíme zohriatou masťou a posypeme cukrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!