Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Slivková omáčka


Prísady

150 g sušených sliviek (najlepšie bez kôstok),
veľkú hrsť hrozienok,
veľkú hrsť vlašských orechov nasekaných na veľké kusy,
strúhaný perník


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.31/5

Hodnotenie: 2.3/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Slivky a hrozienka zalejeme vodou (asi centimeter nad povrch). Dáme ich pomaly variť a asi po 20 minútach pridáme orechy a varíme ďalších 20 minút. Potom podla potreby zahustíme omáčku stúhaným perníkom. Mala by vzniknúť hustá zmes, ktorú podáváme ako samostatný chod napríklad pri štedrovečernej večeri.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!