Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Krkonošský hubník


Prísady

6 rohlíkov,
100 g sušených húb,
uvarených vo vode,
100 g krupice,
mlieko na namočenie rohlíkov,
2 cibule,
8 strúčikov cesnaku,
nakrájaného na plátky,
2 vajcia,
100g tuku pod cibuľku a mäso,
soľ,
mleté čierne korenie,
500 g údeného mäsa,
nakrájaného na drobné kocky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.8/5 (4)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na rozpálenom tuku orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso, opečieme a na záver pridáme plátky cesnaku – mäsu ešte chvíľku prudko opekáme a odstavíme z ohňa. necháme vychladnúť. Medzitým si rohlíky nakrájame na kocky a namočíme do mlieka. Potom k nim do misy pridáme opečenú zmes a nakrájané uvarené huby + vajíčka + krupicu. Osolíme, okoreníme a zmes rovnomerne premiešame. Pekáčik vymastíme masťou a zmes do nej rovnomerne navrstvíme. Vo vyhriatej rúre zapekáme cca 1/2 hodiny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!