Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Sleď v smotanovej omáčke


Prísady

250 g slede v oleji,
250 g kyslá smotana,
1 cibula,
2 jablka,
0‚5 dl biele víno,
biele korenie,
brusnice,
kôpor,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.85/5

Hodnotenie: 1.8/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zmiešame smotanu, kôpor, soľ, mleté biele korenie, nasekanú cibuľu, víno, na kolieska nakrajané jablká. Takto pripravenú omáčku dáme chladiť. Plátky sleďov potrieme brusnicami, stočíme, spojíme špáradlom. Postavíme ich a na vrch dáme kopček brusnic. Slede postavíme do stredu taniera a okolo nich nalejeme omáčku. Podávame s chlebom. Je to tzv. vyprošťovák.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!