Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Chlupáče


Prísady

Varené zemiaky,
múka,
soľ,
vajce a na plnku zemiaková kaša a zomleté údené mäso


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.4/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarené zemiaky pretlačíme, pridáme múku, štipku soli a vajce. Zamiesime cesto, ktoré rozvaľkáme a porežeme na väčšie štvorce. Plníme ich plnkou, ktorú získame zmiešaním zemiakovej kaše a zomletého údeného. Kraje cesta dobre stlačíme a varíme vo vode 5 – 7 minút. Podávame s udusenou kyslou kapustou, ktorú uvaríme s prelisovaným cesnakom a vopred upraženou cibuľkou a kockami slaniny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!