Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Rýchle domáce tortilly


Prísady

600 g celozrnnej múky,
200 ml vody,
rajčinový pretlak,
konzervovanú fazuľu,
soľ,
čili,
syr na strúhanie,
cibuľu,
cesnak,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.21/5

Hodnotenie: 2.2/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Obidva druhy múky zmiešame s trochou soli a pridávame postupne vodu podľa potreby. Vytvoríme cesto, ktoré rozdelíme na osem placiek. Tie rozvaľkáme na dobre pomúčenej doske a dáme piecť na rozpálenú suchú panvicu. Cibuľu nakrájame na drobno a dáme pražiť, postupne pridáme fazuľu, pretlak, soľ, čili a roztlačený cesnak podľa chuti. Zmes môžeme zjemniť kečupom, alebo dochutiť mletým mäsom. Hotovú omáčku položíme na polovicu placky, pridáme strúhaný syr a preklopíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!