Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakové knedle plnené klobásou


Prísady

500 g zemiakov,
250 g údenej klobásy,
70 g údenej slaniny,
100 ml kyslej smotany,
200 g kyslej kapusty,
2 vajcia,
1 cibuľa,
100 g hrubej múky,
150 g krupice,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.91/5

Hodnotenie: 2.9/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke. Olúpeme a nastrúhame (pomelieme) ich. Pridáme múku, krupicu, soľ, vajcia a vypracujeme na cesto, ktoré vyvaľkáme na hrubší plát. Do stredu vložíme uvarenú klobásu, cesto zvinieme a uvaríme v osolenej vode. Uvarenú knedľu vyberieme, nakrájame na plátky, posypeme opraženou slaninou a kyslou kapustou, ozdobíme kolieskami cibule a polejeme kyslou smotanou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!