Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hamburské zemiaky


Prísady

750 g zemiakov,
3 vajcia,
50 g masla,
korenie,
soľ,
tuk na smaženie\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.80/5

Hodnotenie: 1.8/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke a ešte horúce ošúpeme a prelisujeme alebo jemne nastrúhame. Vmiešame do nich rozpustené maslo, korenie, soľ a žĺtky. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a ľahko spojíme s kašou. Potom naberáme lyžicou namočenou v tuku kúsky kaše, kladieme ich do horúceho tuku a smažíme do zlatova. Sú vhodné ako príloha k zelenine.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!