Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Reďkovkový nákyp


Prísady

200 g reďkovky,
1 vajce,
1 dl mlieka,
soľ,
pol rožka,
tuk na vymazanie menšej ohňovzdornej misy,
30 g rastlinného masla,
pažítka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.93/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.9/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté reďkovky pokrájame na tenké kolieska. Vajce rozšľaháme s mliekom, osolíme, pridáme na drobné kúsky pokrájanú polovicu rožka a pokrájané reďkovky. Premiešané prísady dáme do tukom vymazanej ohňovzdornej misky, povrchu pokvapkáme rozpusteným rastlinným maslom a v predhriatej rúre zapečieme do ružova. Upečený naákyp dáme na misku, posypeme umytou pokrájanou pažítkou a ihneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!