Prísady
200 g slaniny,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Cibuľu nakrájame nadrobno, hrášok vylúpeme zo strukov, tekvicu olúpeme a dužinu nakrájame na kocky. Kukuričné palice zbavíme listov, očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok a rozštvrtíme. Zelenú papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na prúžky.
Zemiaky umyjeme, olúpeme a nakrájame na kocky, cesnak očistíme a popučíme. Na veľkej panvici rozohrejeme olej, pridáme slaninu nakrájanú na malé kocky a opražíme na nej nakrájanú cibuľu dozlata. Pripravenú zeleninu, cesnak a zemiaky prisypeme do panvice, pridáme majorán, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a prípadne trocha zalejeme studenou vodou. Zakryjeme a všetko spolu dobre podusíme. Podávame posypané nastrúhaným syrom a zelenou petržlenovou vňaťou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!