Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruh na rošte


Prísady

4 pstruhy,
soľ,
citrónová šťava,
hladká múky,
80 g masla,
zelená petržlenová vňať,
strúhanka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (12)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pstruhy očistíme, umyjeme v studenej vode, posolíme a necháme chvíľu n a chladnom mieste postáť. Potom ich obalíme v múke, rozpustenom masle a strúhanke. Pečieme na rozpálenom rošte po každej strane 6 minút. upečené pstruhy uložíme na misu, ozdobíme plátkom citróna, posekanou petržlenovou vňaťou a kúskom chleba. Podávame so zemiakovou kašou a marhuľovým kompótom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!