Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pstruh na hubách v alobale


Prísady

4 pstruhy,
1 cibuľka,
200 g húb,
mleté čierne korenie,
lyžica zelenej petržlenovej vňate,
100 g masla,
soľ,
alobal


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.75/5

Hodnotenie: 2.8/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pstruhy dobre očistíme, posolíme a necháme postáť. Huby očistíme, umyjeme, pokrájame na plátky udusíme na masle s cibuľkou. Počas dusenia posolíme, okoreníme a nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať. Touto plnkou naplníme pripravené pstruhy. Potom ich natrieme rozpusteným maslom po obidvoch stranách, vložíme do vymasteného alobalu, dobe uzavrieme a položíme na mriežku do dobre vyhriatej rúry. Pečieme 20 minút. Podávame so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!