Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Gaštanové krokety


Prísady

1 vajce,
4 žĺtky,
200 ml sladkého mlieka,
400 g jedlých gaštanov,
2 lyžice hladkej múky,
olej,
50 g strúhanky,
1 balíček vanilkového cukru,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.20/5

Hodnotenie: 2.2/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Gaštany nakrojíme a varíme vo vode asi 20 až 30 minút. Potom ich vyberieme, olúpeme a varíme znovu v osolenom mlieku na miernom ohni, až kým sa mlieko nevyvarí. Premiešame s vanilkovým cukrom, pretlačíme cez kovové sito na pomúčenú dosku, pridáme maslo, žĺtky a všetko spolu spracujeme. Z cesta vyvaľkáme šúľance, ktoré obalíme rozšľahaným vajcom, strúhankou a vypražíme na oleji dozlata.
Podávame teplé.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!