Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Podkrkonošské chrumkavé placky


Prísady

Suroviny pre 4 porcie:
1 kg zemiakov
,
40 dag hrubej múky,
2 lyžičky soli (viac či menej,
podľa chuti)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5

Hodnotenie: 1.9/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vychladnuté, varené zemiaky spracujeme so soľou a s hrubou múkou až vznikne tuhé cesto ako na rezance. Vyváľajte z neho placky, ktoré opečieme po oboch stranách na vymastenom plechu v rúre. Podávame čerstvo pečené, kedy sú krehké a chrumkavé.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!