Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kapor na víne


Prísady

60 g mrkvy,
50 g petržlenu,
50 g zeleru,
100 g masla,
50 g cibule,
4 dl bieleho vína,
malý kapor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.4/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Koreňovú zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na rezance. Maslo rozpustíme a dáme naň zmäknúť pokrájanú cibuľu, potom pridáme pripravenú koreňovú zeleninu a dusíme. K poloudusenej zelenine pridáme očistené porcie kapra, osolíme, polejeme vínom a dodusíme.
Hotové porcie kapra prelejeme omáčkou a podávame s plátkami opečeného chleba.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!