Prísady
šťavu z citrón,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Šampiňóny očistíme, umyjeme a opatrne oddelíme nožičky od klobúkov. Klobúky pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nestratili farbu.Ošúpanú a nakrájanú cibuľu osmažíme na masle a zakrytú ju dusíme.Medzitým ošúpeme a na jemno nakrájame strúčiky cesnaku.
Nožičky šampiňónov nakrájame na malé kúsky. Na drobno nakrájame petržlenovú vňať. Cibuľu, cesnak, nakrájanú časť šampiňónov a petržlenovú vňať zmiešame so syrom a dochutíme soľou a čiernym korením. Šampiňónové klobúky položíme na pekáč a naplníme ich pripravenou zmesou.Pečieme vo vyhriatej rúre, kým nie je náplň dobre spojená. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!