Prísady
15 g pečenej šunky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Bielky a žĺtky vajec uvarených natvrdo osobitne nakrájame. Bielky zmiešame s mliečnou omáčkou, žĺtky s nadrobno nakrájanou uvarenou šunkou. Z bielkov sformujeme karbonátky plnené žĺtkovou plnkou. Karbonátky obalíme v rozšľahanom vajci, potom v chlebových omrvinkách a opečieme na masle. Pred podávaním karbonátky poprepichujeme kúskami upečených makarónov, na ktoré vložíme papierové manžety (rúrky). Obložíme zeleným hráškom s maslom alebo zelenou fazuľkou.
Samostatne podávame paradajkovú omáčku pripravenú z čerstvých paradajok alebo paradajkového pretlaku, do ktorej primiešame maslo a silný bujón. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!