Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnené vajcové karbonátky


Prísady

15 g pečenej šunky,
4 vajcia,
100 g hustej mliečnej omáčky,
100 g čerstvých paradajok,
20 g chlebových omrviniek,
5 g bujónu,
100 až 150 g prílohy\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5

Hodnotenie: 1.9/5 (9)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bielky a žĺtky vajec uvarených natvrdo osobitne nakrájame. Bielky zmiešame s mliečnou omáčkou, žĺtky s nadrobno nakrájanou uvarenou šunkou. Z bielkov sformujeme karbonátky plnené žĺtkovou plnkou. Karbonátky obalíme v rozšľahanom vajci, potom v chlebových omrvinkách a opečieme na masle. Pred podávaním karbonátky poprepichujeme kúskami upečených makarónov, na ktoré vložíme papierové manžety (rúrky). Obložíme zeleným hráškom s maslom alebo zelenou fazuľkou.
Samostatne podávame paradajkovú omáčku pripravenú z čerstvých paradajok alebo paradajkového pretlaku, do ktorej primiešame maslo a silný bujón.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!