Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hubový závin


Prísady

400 g čerstvých húb,
4 vajcia,
150 g anglickej slaniny,
150 g listového špenátu,
500 ml mlieka,
2 cibule,
1 2 žemle,
strúhanku,
olej,
rascu,
soľ,
hladkú múku,
vajce na potretie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.74/5

Hodnotenie: 1.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na hrubo, slaninu nakrájame na kocky a oboje opečieme na oleji. Pridáme huby, osolíme, pridáme rascu, podusíme asi 15 minút a odstavíme. Žemle nakrájame na kocky, zalejeme ich mliekom a necháme ich 15 minút stáť. Potom ich vytlačíme, pridáme k poduseným hubám, prilejeme rozšľahané vajcia a zmes podľa potreby zahustíme strúhankou. Lístkové cesto vyvaľkáme na plát a potrieme ho hubovou zmesou a vyložíme nakrájanými listami špenátu.Všetko zvinieme, potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme rascou, vložíme do vyhriatej rúry a pečieme do zlatista.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!