Prísady
400 g čerstvých húb,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Huby očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na hrubo, slaninu nakrájame na kocky a oboje opečieme na oleji. Pridáme huby, osolíme, pridáme rascu, podusíme asi 15 minút a odstavíme. Žemle nakrájame na kocky, zalejeme ich mliekom a necháme ich 15 minút stáť. Potom ich vytlačíme, pridáme k poduseným hubám, prilejeme rozšľahané vajcia a zmes podľa potreby zahustíme strúhankou. Lístkové cesto vyvaľkáme na plát a potrieme ho hubovou zmesou a vyložíme nakrájanými listami špenátu.Všetko zvinieme, potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme rascou, vložíme do vyhriatej rúry a pečieme do zlatista.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!