Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Plnené pečené zemiaky


Prísady

8 zemiakov,
200 g mrazeného hrášku,
200 gprerastenej údenej slaniny,
1 cibuľa,
120 g tvrdéhosyra,
1 strúčik cesnaku,
soľ,
mleté čierne korenie,
petržlenová vňať,
200 g zemiakov uvarených v šupke


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.86/5

Hodnotenie: 2.9/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky dôkladne umyjeme, dáme na plech, upečieme a necháme vychladnúť. Na kocky nakrájanú slaninu opražíme, pridáme nadrobno nakrájanú
cibuľu a spolu restujeme. Z vychladnutých zemiakov odrežeme vrch, vnútro čiastočne vydlabeme, roztlačíme ho vidličkou, pridáme zemiaky uvarené v šupke a postrúhané na jemnom strúhadle, opečenú
cibuľu so slaninou, hrášok, postrúhaný syr a pretlačený cesnak. Zmes posolíme, okoreníme,
dobre premiešame a naplníme ňou zemiaky, ktoré vložíme do vymasteného pekáča, obložíme zvyšnou plnkou a zapečieme vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!