Prísady
8 zemiakov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zemiaky dôkladne umyjeme, dáme na plech, upečieme a necháme vychladnúť. Na kocky nakrájanú slaninu opražíme, pridáme nadrobno nakrájanú
cibuľu a spolu restujeme. Z vychladnutých zemiakov odrežeme vrch, vnútro čiastočne vydlabeme, roztlačíme ho vidličkou, pridáme zemiaky uvarené v šupke a postrúhané na jemnom strúhadle, opečenú cibuľu so slaninou, hrášok, postrúhaný syr a pretlačený cesnak. Zmes posolíme, okoreníme, dobre premiešame a naplníme ňou zemiaky, ktoré vložíme do vymasteného pekáča, obložíme zvyšnou plnkou a zapečieme vo vyhriatej rúre. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!